29.8.2014

Where is the love ?

Terveisiä Shanghaista. Maama on kiukkupussi. Maama löysi sisäisen, 25-vuotta kadoksissa olleen eläinaktivistinsa. Moni asia on tässä maassa järkyttänyt, shokeerannut, etonut, ällöttänyt ja nostanut sekä niskavillat että ihokarvat pystyyn, mutta ihan omaksikin yllätyksekseni vahvin vastareaktio antoi odottaa itseään shanghailaiselle eläinkaupalle asti. Ja siellä leimahti. Oli lähellä, etten olisi avannut häkkien ovia ja päästänyt kaikkia parkoja vapauteen. Sisäinen aktiivikettutyttö keräilee ilmeisesti vielä rohkeutta tai pokkaa tai ehkä vaan syitä sille, miksi vuosi tai kaksi tai kymmenen kiinalaisessa vankilassa olisi parempi kuin sata eläintä häkissä. Ei ole kaukana, että olisin kohta sitä mieltä, että tätä: Eläinkaupparynnäkön aika on nyt!

***   ***   ***


***   ***   ***

"Wrong does not cease to be wrong because the majority share in it"

-Leo Tolstoi 

***   ***   ***   

This. Is damn wrong.


'Cos the birds they just wanna be free !


  !!! Kettutytöt, eläinaktivistit, tulkaa tänne täällä on tekemistä !!!  


4 kommenttia:

 1. Hyvä Maama! NOilla pupuilla tuskin on tilaa liikkua tuolla.Mutta mun eksällä kirjaston vieressä on pari lintuhäkkiä ja hän hoitaa niitä tipuja tosi hyvin ja hellästi....

  VastaaPoista
 2. Tai linnuilla siipiään levittää :´( Mietin eilen yöllä kun en saanut unta, että mitä yks ihminen, tai edes joukko ihmisiä vois tällasille asioille tehdä. Sitä on ihan voimaton. Mitään ei voi. Omassa maassakin olis vaikeeta puuttua, mut että vieraassa maassa kielitaidottomana jne. Sääliks käy. Auki vaan !

  VastaaPoista
 3. ET ainakaan mene itse niitä availemaan!! Siellä on omanlaisensa suhtautumistapa (se ainoa oikea puolueen määrittämä) ja muutos ei ihan nopeasti tapahdu millään konstilla. Koko Kiina on iso inhimillinen, maailmanpoliittinen, markkinataloudellinen ja ....no, kaikinpuolinen ongelmavaltio, jonka tulevaisuus on kaikille mysteeri.
  T: Ari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaha, Ari taisi nyt ainoana ymmärtää, että on tosi kyseessä ! Yöllä kun en saanut unta, alkoi eläinkauppa pyöriä mielessä ja kelasin, että eläintenpelastusoperaatio olisi aikas kaamean korea lopetus Kiina-keikalle : D No mutta. Aamulla kävelin kierroksen ja join kahvia ja tuumasin uudemman kerran ja tulin siihen tulokseen, että tämä vääryys on nyt vaan jätettävä hoitamatta -ainakin minun toimestani. Jospa joku joskus. Tämän ongelmavaltion panisi kondikseen. Monelta muultakin osalta...

   Poista