4.8.2014

I'm alive ! Elossa oon!

Sain tuossa aamutuimaan muutaman hätääntyneen mailin/facebook-viestin: Oothan kunnossa ? Et kai kuollu? Misnä oot ja miten voit? Voin erinomaisesti kiitos kysymästä. Nukuin justiisa ilta kuudesta aamu kuuteen (kyllä, luitte oikein, kaksitoista tuntia yhtä soittoa!) ja valmistaudun ensimmäiseen työpäivään. 

Mutta Yunnanin ja Sichuanin maakunnissa, parituhatta (kyllä, luitte oikein, pariTUHATTA) kilsaa lounaaseen jengi ei voi yhtä hyvin. Osa voi huonosti ja osa ei voi enää ollenkaan. Joo, tää oli vähän rankempaa huumoria.

                                                    Tässä syy hätähuutoihin: 

                Yli 300 kuollutta, pari tuhatta loukkaantunut Kiinan maanjäristyksissä

                      Iltalehti:http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014080318537640_ul.shtml
                      BBC: http://www.bbc.com/news/world-asia-china-28630110

                                                              (Image: Iltalehti.fi)

(Image: BBC)

Minä sijaitsen Jiangsun provinssissa (oikealla kera hymynaaman) & maanjäristykset tapahtuivat pääasiassa Yunnanin ja osin Sichuanin maakunnassa (vasemmalla):


                                                (Image: Google Images, modified with Paint)

                                                                     ***   ***   ***

"It is only with true love and compassion that we can begin to mend what is broken in the world. It is these two blessed things that can begin to heal all the broken hearts." 

                                                             -Steve Maraboli


2 kommenttia:

  1. Minä onneksi tiesin että olet tuolta järistysalueelta kaukana,mutta varmaankin moni huolehti kun luki noita uutisia.Mutta Kiinahan on niin valtava valtio!Onko asuntoasioissa edistystä? Terveisiä kirjastosta;tulin äsken takaisin:Minun lisäkseni sinua lukevat ainakin Anu ja Krisse sieltä;D

    VastaaPoista
  2. Kiinan laajuutta on tosiaan vaikea käsittää. Järistykset tapahtuivat saman maan sisällä ja silti 2000km päässä täältä. :O Jättiläisvaltio !

    Asuntoasiasta ei ole kukaan maininnut halaistulla sanallakaan (ja kun pomon sanathan ovat mandariinikiinaa niin niin, emme paljon keskustele). Hyvin tod.näk. että olen hotellissa ainakin 3kk. Viisumin uusimisasia on kinkkisempi kuin kuvittelinkaan joten saa nähdä miten nyt käy.

    Kristinalle ja Anulle MOI! Olispa kiva olla kirjakaktuksella teidän kanssa kahveella !

    VastaaPoista