28.7.2014

Sankarit saumakohdassa aka lähtökuopassa

Hei! Moi! Siinä se taas on! Mä! Oon! The Maama ja Maaman naama! 


* Varoitus: Postaus sisältää paitsi haitallisia vaikutteita, myös suuren blogikyselyn/arvonnan. Ohjeet postauksen peräpäässä.Se on vikaa päivää Lontoossa, se syö japanialaista sushia leytonilaisessa kimppakämpässä (olematta kimpassa kenenkään kanssa), huuhtoo raa´at fisut alas brittiläisellä murukahvilla samalla kun opiskelee mandariinikiinan alkeita BBC:n nettisaitilta, kuuntelee aussilaista Xavier Ruddia youtubesta (vielä viimeistä päivää kun saa youtubea käyttää, koska seuraavassa etapissa ei tube saati naamakirja pelitä) ja valmistautuu piipahtamaan välilennolla Suomessa (jossa lentokentällä venaa äiti kera täydellä tavaralla täytetyn reissumiehen ja suomalaisen sufeen -paree olis, mamma hei!) yllÄÄN, plus pyllyn allAAN ja akselinsa ympärillÄÄN Portugalista ostettu bangladeshilainen haalari ! Mistä tällanen internationaalius on kotosin? Mistä Maaman kuuluis olla oikeesti kotosin ? ! ? :O

Taustaa hallitsee itsensä hirveän hyvin hillitsevä rinkkapariskunta, joka ei ole toistaiseksi päästänyt inahduksen pieruakaan vaikka tavaraa on väkivalloin tungettu sisäänsä saumavakoja myöten. Nirsk narsk narskuu. Samalla lailla narskuvat allekirjoittaneen saumat, ei ainoastaan kymmenen sushipalan tähden, vaikka ruoka olikin arvoltaan vähintään viiden tähden. Ai että minkä tähden? No siksi, että ihanjust mä lähden! Tää tyyppi on lähtöhuumasta jälleen kerran ratkeamaisillaan. Aina vaan, uudestaan taan taan, lentokenttien huumaa maa pääsen katselemaan maan maan ! Olen niin sanoakseni ihan sushina, ihan vaan siitä ilosta, että: Olen oppinut, ettei elämä olekaan ihan niin susi-juttu kuin joskus muinaishistoriassa luulin. Luulot pois harhaluuloilta tyypit ja elämä tapahtumaan!

Kohtpuoliin käy kuitenkin niin surullisesti että: Alla (kuvassa) näkyvien rakastavaisten ero on koittava huomenna tiistai-iltana Lontoon Heathrown lentokentällä kun harmaavarpunen (oikealla) lähtee suoraa tietä ruumakuljetuksessa Kiinan Shanghaihin ja sinisiipi (vasemmalla) jää Riihimäelle äiskän nurkkiin lojumaan. Sinisiivelle suurkiitos: SUURKIITOS. Oot nähnyt maailmaa enemmän ku moni. Oot oppinut tuntemaan Maaman paremmin kun moni. Nyt on aika haikeiden erojen ja jäähyväisten. Aika repäistä saumat rikki väliltämme. Riksss

              Arjen sankarit (huomatkaa pyhiinvaellukselta loiseläimiksi jääneet symbolit):                  "Tuulessa puita kaatuu mut ruoho vain kumartaa, 
                                     tuuli kun käy tuuli kun käy, ruoho vain kumartaa."
                                                               
                                                                 ***   ***   ***

Loppuun vielä Maaman lyriikoita teidän iki-iloksenne ja myötähäpeäksenne:

 "Mollaan sankareita kaikki kun oikein silmin katsotaan, mollaan sankareita elämän, ihan jokiikka ja iivari, marja ja mirjami, eira ja elmeri, ville ja valpuri, sanna ja sulevi, ulla ja uolevi, noora ja nestori, elvi ja irmeli, jonna ja jalmari, sami ja santeri, hilja ja hillevi, valma ja viljami, joonas ja jasperi, jael ja jesperi, kalle ja kasperi, valentin ja vesperi, olli ja olavi, kati ja kalervi, veeti ja virveli (eiku,...), maija ja manteli (tai siis...), erkki ja epeli (tarkotan että..), markus ja mankeli (erhm..), maarit ja misteli (siis kyllä!), maria ja mikkeli (on se nimi, kaupungin nimi..), laura ja liiteri (...),  ari ja alkovi (..) niina ja Nairobi (.), tiina ja taikuri (,,,), hannu ja hurmuri (,,), tiia ja stalkkeri (,), anna ja askeetti (?), johanna ja jonglööri (?!Xz), sinikka ja sensuuri [.,.], janna ja jaguaari [.,,,], RINKKA ja rinkeli... ääähhhh.... nyt (siis vasta nyt) loppu rimmaavat nimet, joten sanotaan vaan että sankareita oomma IHAN JOKAINEN !"


                         Blogin SUURI lukijakysely: 

         Kenessä heistä on eniten sankariainesta ? 


*Kaikkien vastaajien kesken arvotaan yksi jaettu ilo ja rulla karhunlankaa ratkenneiden saumojen umpeenkuromiseksi.                                                          (Kuva: Google images)6 kommenttia:

 1. Kannatan firemania, koska sellainen olen itsekin ollut, noihin kahteen muuhun ei rahkeet riittäneet :)

  Terveisin: Ari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä vastaus. Kiitos osallistumisesta. Katsotaan jos arpaonni suo ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Hmm. Mummo yrittää siellä nyt kalastella niinkun kolmea arpalappua, niinkö on tämä nyt luettava ? Ei onnistu, ei armoa.

   Se on nyt niinku kolmasosa arpalappua tienattu kun en osaa lukea rivien välejä ;)

   Poista
 3. Superman....vois olla aika makee!
  Ihanaa,matkustat Kiinaan reissumiesten kera;D Kauhistus,ei facea eikä youtubea,mutta toivottavasti sentään bloggeri toimii siellä.
  Ja muuten,onko sulle tuttu tämä`? Ilmainen kiva pikku ohjelmisto kielenopiskelua varten,mullakin koneella,kreikan,portugalin,arabian ym ym oppimista varten...
  Kiinaa opiskelevan Byki löytyy täältä
  http://www.byki.com/fls/free-chinese-software-download.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että pohjimmiltamme me kaikki olemme supermiesten perään.... ;) Superi voi tosin löytyä minkä tahansa perusjannumaskin alta. Sehän tästä projektista haasteellisen tekeekin :O (Ja toisaalta: moni superman-maski kätkee alleen vain miehenpuolikkaan...)

   Ei ole tuttu sivusto tuo, otan tarkemman lookin heti huomenna. Apua nimittäin tarrten mä kun on mandariinikiina kyseessä ! :O Kiitos !

   PS. Blogger ja hotmail kuulemma toimivat ja ulkomaalaiset lataavat usein myös maksullisen ohjelman, joka kumoaa Kiinan hallituksen asettamat estot. Saas nähdä toimiiko mulla ! : )

   Poista