25.9.2014

I see trees of green red roses too


I see skies of blue and clouds of white

 

I see friends shaking hands
saying: How do you do?
They are really saying: I love youAnd I think to myself: What a wonderful world

***   ***   ***

6 kommenttia:

 1. P.S. Kävin lekurilla ja se sairaskassani systeemi ei myönnä sitä kakkostyypin koetta jos verikoe on ok. Eli vaikka lääkärini sen haluaisi mulle antaa niin systeemi ei siihen suostu.Sen sijaan sain lähetteen endokrinologille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikäh :( Tämä on se ongelma suurimmalla osalla, jotka oireilevat kilpparin vajaatoiminnan tavoin, mutta ei näy verikokeissa. Kauhea työ todistella lekureille, että lisätutkimuksiin olisi päästävä. Endokrinologi saattaisi kyetä tutkimaan asian syvemmin, tunteehan hän (toivottavasti) elimet vähän peruslekureita paremmin. Onnea matkaan <3 Itsehän sain siis kilpparin vajaatoiminnan diagnoosin ja lääkkeet. Alkaa hiljalleen vaikuttaa.

   Poista
 2. Hieno tuo Louis Armstrongin biisi ja mukavan kodikkaat kuvat! Maailma on ihmeitä täynnä :)
  T: Ari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Joo, kotini on kotini, eiku linnani =) Maailma on aika ihmeellinen paikka kun sitä sil viisiin semmosin silmin välillä kattoo ja kyylää.

   Poista
  2. Moi! Kilpirauhashoidoista on aikamoinen opillinen kädenvääntö Suomessakin. En tiedä, katsoitko Maama MOT:n jakson aiheesta viime viikolla? Jael: Sen pitäisi olla katsottavissa myös ulkomailla YLE:N Areenassa.
   T: Ari

   Poista