5.6.2014

Walki Walki Walkiiii...

Tästä se alkaa yy kaa koo! Elämä (yliopiston jälkeen). Ja blogi (pitkän blogitauon jälkeen). Niin, ja matka. Ennen muuta matka. Ja matkablogi. Elämästä, tästä, ihmeellisestä.

Tiesittekös, että brittisanonnan mukaan elämä on kuin osteri. Sanonta käy sinänsä järkeen, että elämä käy yhtä vähän järkeen kuin kyseinen vertauskuva. Osteri-elämä ei käy järkeen. Noh, never mind eli mitäpä noista. Pienistä. Yhtä kaikki, nyt se alkaa. Maaman matka. Tähän astisen elämän pisin sellainen.

                                   Minä olen siis Maama. Palveluksessanne.
                                      Olen about redi to go pyhiinvaellukselle.
                            Palveluksessani Camino De Santiago --Santiagon tie.    

                        Reitti: Leon-Santiago De La Compostela-Cape Finisterre                   


Mukaan otan itseni, kaksi ystävääni ja pelottavan vähän tavaraa. Tässä esimakua allekirjoittaneesta ja allekirjoittaneen alustavasta matkavarustelusta:

(Sponsoreille erityiskiitos! Sponssien linkit löytyvät blogin vas. sivupalkista :))

PS. Sain viisumin Kiinaan, jeah baby !

Matkakumppanini kera Pyhiinvaelluspassin
(Klikkaa tästä ja tilaa omasi! ;))


Matkakumppanini 
Sulo Dragoni (Riksusta)
& Fredi-Kilppari (Bournemouthista)


Nää menis niinku ny ! Nää lähtee maailmaan, 
joka on auki niinku happea haukkova kampasimpukka.

Adios Rakkaat.
Pitäkää liput korkeella.
--Ja unelmat.

Niiden on saatava lentää !


14 kommenttia:

 1. Oi uusi blogi sulla:) Pitääkin laittaa heti listalleni:) Mutta ota tuo pirun sananvahvistus pois täältä...muuten on vaikeaa kommentoida.ja ihanaa vaellusmatkaa sweetie!

  VastaaPoista
 2. Silloin kun minä ja eksä mentiin (ajamalla ...) Santiagoon,niin mentiin tuota rannikkoa pitkin ja käytiin myös Oviedossa,joka näkyy tuolla kartalla

  VastaaPoista
 3. Kiitos Jael kommentoinnista ! Sanavahvistus poissa :) Oviedo menee omalta reitiltäni vähän hornan kuuseen, mutta Santiagosta aion jatkaa vielä Cape Finisterreen, jota ei kartalla näy. Siellähän sijaitsee (entisajan ihmisten mukaan) 'maailmanloppu'.

  VastaaPoista
 4. Hauskaa, että Jael vinkkasi tänne. Löysin taas sinut ja samalla huomasin, että kävelet nyt minun yhtä unelmaani todeksi! Olen siis matkaseuranasi näin virtuaalisesti. Olemme vielä täällä Istanbulissa, mutta 1.7 muutamme takaisin Suomeen. Siu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kun tulit kommentoimaan ! Kiva kuulla teistä pitkästä aikaa. Tästä kävelystä olen haaveillut teini-iästä asti ja nyt oli aika tehdä siitä totta. Olet ajatuksissani. Askel on kevyempi kun tietää että maailmalla on matkaseuraa : > Minne päin Suomea sijoitutte ?

   Poista
 5. Kiva, olenkin miettinyt mita sinulle kuuluu. Matkakertomusta odotellen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, liikutuin. Minua on mietitty !

   Matka alkakooon ! Kiva tietää, että täällä on porukkaa mukana matkallani :)

   Poista
 6. Ei en kesta oot liian sopo tolla videolla!

  T: Nore

  VastaaPoista
 7. Uskomatonta, että just ajattelin, että mitähän sinulle kuuluu. Seurasin viime kesänä kiinnostuksella Israelin blogiasi ja totesin, kuinka rohkea nainen olet. Äsken Googletinkin sinua, mutten löytänyt. Sitten menin Appelsiinipuun alla- blogiin ja meinasin tippua tuolilta, kun siinä oli heti linkki blogiisi. Ihmeellistä tosiaankin. Olet aika likka, kun nyt lähdet pyhiinvallukselle ja olet taas kokemuksia rikkaampi. Kiinnostuneena odottelen matkakertomustasi! Ei muuta kuin menoksi, minä peukutan sinua!
  -Sirpuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii miten saitkaan hymyn hyytyneille huulilleni =) Lämmittää mieltä ja sielua ihan syvältä asti kun joku on muistanut ja minua ihan varta vasten etsinytkin !

   Blogimaailmassa siis taasen, menossa mukana. Ja tien päälle jälleen kerran tavoilleni uskollisena.

   Mitä sinulle kuuluu ? <3

   Poista
 8. Vastasin jo kerran,mutta vastaus vain hävisi jonnekin. Toivottavasti ei tule kahteen kertaan. Mutta joo, ihailen sinun rohkeuttasi ja seikkailunhaluasi. Tunnistan itsessäni jotain samaa, mutta minulla ei ole mahdollisuutta toteuttaa sitä noin laajassa mittakaavassa perheeni takia. Jännä juttu, että olit viime kesän Israelissa, jossa minä oli heinäkuussa muutaman viikon vapaaehtoistyössä ja nyt piipahdit Barcelonassa, jonne olen menossa heinäkuussa. Olet jossain vaiheessa menossa Kiinaan, jossa olen ollut kahteen otteeseen ja haaveilen kolmannesta. Katsotaan, jonain päivänä. Kulje kaikki aistit avoinna ja voimia niin hengen, sielun kuin ruumiin alueille!
  -Sirpuli, kesälomalainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirpuli hei taas ! Luin aiemman viestisi ja vastasinkin siihen tuossa ylhäällä. Minun koneellani ainakin näkyy.

   Vau, tämä kuulostaa jo enteeltä. Meidän tiet risteävät vielä, siltä tämä 'uhkaavasti' kuulostaa :) Minä olin Israelissa töissä kesä-elokuun! Kun olisin tiennyt, oltaisiin ehdottomasti törmätty. Missä olit töissä? Barcelona jäi tosiaan taakse, mutta Kiina siintää eessäpäin; elokuusta tammikuuhun asti. Kolmas kertahan se toden sanoisi kuulehan ! ;) Tervetuloa kylään !

   Kiitos sanoistasi. Vakavasti puhuen; jo nyt, kahden päivän kävelyn jälkeen uskon, että Camino tulee olemaan yksi elämäni kasvattavimmista, opettavimmista ja tärkeimmistä kokemuksista. Täällä ehtii ajatella, samalla kun kroppa saa nauttia liikunnasta, mieli liikunnan oheisvaikutuksista ja sielu jostain tätä maailmaa suuremmasta.

   Pelottavaa mutta totta; Täällä taitaa oikeasti valaistua :O

   Poista
 9. Olin Israelissa töissä maalaamassa keskitysleireiltä selviytyneitten vanhusten koteja erään järjestön kautta kahdessa eri kaupungissa. Saimme kuulla koskettavia elämäntarinoita. Työ oli erittäin palkitsevaa. Vanhukset olivat niin iloisia ja kosketettuja työmme tuloksista ja siitä, että ylipäätään joku auttaa heitä ja vieläpä ulkomaalaiset vapaaehtoiset. Teimme pitkää päivää aikamoisessa heinäkuun helteessä, mutta ihmeellisesti jaksoimme.

  Mihinkäs kaupunkiin Kiinassa menet eli missä on kyläpaikkani :)? Itse olen ollut Pekingissä, Shenzenissä,Guanzhoussa ja HongKongissa.

  Antoisia päiviä oman itsesi kanssa kuin kanssamatkaajienkin!
  -Sirpuli

  VastaaPoista