9.6.2014

Välietappi Number Yks: Parceloona !


     Tsau Chau kaikki bellat bimut bojut ja jokaiikat !

Klockani on noin eli puol kolme aamuyöstä ja Maama on vähän niin ja noin ja näin eli korkeintaan sinnepäin, ja Maamalla mielessä sitä sun tätä ja edessä erittäin lyhyeksi jäävä yö ja pitkäksi venyvä tie. Sijaintinani on tällä hetkellä Parceloooona isolla Beellä, josta matka jatkuu huomenillalla eli yöllä eli yöbussilla Burgoksen kaupunkiin, josta matka jatkuu -kuten fiksuimmat, rivejä lukenee lukijat tietänevät- jalan kohti Santiago De La Compostelan legendaarista pyhiinvaelluskohdekaupunkia.

Mutta nytpä olen täällä mä, välietapissa numero yksi. Eli: Barcelonan ydinkeskustassa sijiatsevassa pienessä kauniissa hippiyksiössä kera uuden ihanan ystäväni. Löysin Facebookin 'ulkosuomalaisten ryhmästä' Barceloonassa asuvan kuopiolaisen Annan, jonka luona vietän juuri tätä yötä, jota ei juuri yöksi voi kutsua näin pitkäksi venähtäneen valvetilan vuoksi. Anyhow; Vietettiin huippukiva iltayö kaupunkia katsellen, keltaista ruokaa mättäen ja spiritualistisia henkimaailman juttuja puiden. Yö on mitä parasta aikaa chakrojen, aurojen, astrologisten karttojen, hypnoosien ja mindfullness meditaatioiden pohtimiseen ja harjoittamiseen. Olen valaistunut. Ainakin siten, että janoan oppia lisää!

Kiitos Anna tästä! =)

Keltainen illallinen paikallisessa raflassa klo 00:00


Parit ensinäkymät Barcelonasta:***   ***   ***

Lensin siis Espanjan pääkaupunkiin Lontoosta Easyjetin siivin ja Easyjetin lentolehtisestä bongasin kartan, johon keksin piirtää koko tulevan reissuni reitin. Tässä siis havainnollistus kaikille teille (eli kaikille teille), jotka ovat aivan ulalla liikkeistäni ja whereaboutseistani:
Ensteks: Kävelen Burgoksesta Santiagoon (500km; huom; venähti, kerron myöhemmin lisää) ja sieltä vielä Cape Finisterreen, josta, siitäkin, myöhemmin lisää. Sitten Santiagosta Portoon (Portugaliin), jossa vietän viikon joogaretriitissä Oleiros-vuorilla. Sieltä Porton kautta Lontooseen Noora-ystävän luokse majailemaan, minkä jälkeen tie vie Suomen kautta puoleksi vuodeksi Kiinaaaaaaan. Sellanen on plääni. Kuten seuraavasta kuvasta näkyy:


PS. Easyjetti on alkanut myymään kahvin sijaan 'little coffee bagseja', jota en näin suomalaisena, vannoutuneena kahvin rakastajana voi pitää kahvina ensinkään. Tilaat kahvin ja saat teepussin, jossa pikakahvinpuruja liotettavaksi kuumaan veteen. Hmm. Hinta á 2.50 puntaa eli 3 erkkiä. Sattui. Lompakkoon ja makunystyrään.


ÖITÄ ja KAUNISTA UNTA toivottaa allekirjoittanut punapää, joka olis keskiajalla poltettu roviolla hiusvärinsä takia, koska se olis ollu niinku paholaisen merkki ja joka on eri-iloinen siitä, ettei syntynyt keskiajalle naisena, joka keksisi värjätä fledansa punaisiksi.


Olen väsy ja elämästä sekaisin.
Tai sit ihan vaan sekaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti