17.11.2014

Sometimes you have to be your own monkey


"Monkeys are superior to men in this:
When monkey looks in the mirror
He sees a monkey"


Maria The Bridge


Monkey On the Bridge


Ridge


SwingggggDownward facing dog
Neck Stand or smth...Hip Opener


Head-Standiiii ! 


Hey ! I said HEAD, not HANDSTAND! 
I'm not there yet, mate...


(Monkey Pictures (&Ridge): Google Images)


***   ***   ***

PS. Suurkiitos sikahuonoista kuvista kuuluu veljelleni Jerelle! On karsee ihotulehdus päällä, joten en olis tän selkeempää settiä kaivannutkaan ;)

Tänksis !

6 kommenttia:

 1. Ihan notkeassa kunnossa! Minulta lähtisivät tekonivelet irti jos moisia asentoja yrittäisi :) Pakko kyllä myöntää, että en nuorenakaan noin hyvin taipunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa näitä asentoja treenaamalla vois taata sen, ettei koskaan joudu tekoniveltilanteeseen. Tai.. sit.. päinvastoin : O Koska joogi ei tervettä päivää nää...

   Poista
  2. Liioittelu missään asiassa ei ole hyväksi, ei liikkuvuuden treenaamisessakaan. Ei noissa asanoissa, joita tuossa teet, mielestäni ole vielä mitään kohtuuttomuuksia hyvin taipuvalle nuorelle. Kun sitten joogaa markkinoidaan "kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta sopivana", niin se edellyttää ohjaajalta kykyä ymmärtää, ettei se paavo tai leena+50v voi tuollaisia tehdä ilman loukkaantumisriskiä tai ainakin kaikinpuoleista turhautumista koko juttuun :) Itsekin kyllä venyttelin paljon kamppailulajiurani aikana, vaikka en koskaan kovin suurta notkeutta saavuttanutkaan johtuen lonkkanivelten rakenteesta. Nivelten kuluminen lienee pitkälti perinnöllinen juttu, eli olisin kai samassa tilanteessa, vaikka olisin keskittynyt tikanheittoon ja kortinpeluuseen :)

   Poista
 2. Voi mikä notkeus Maria,olen ihan kade! Mahtavaaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kjih ! Kiitos. Kyllä tässä vielä treenaamista riittää, mutta elämä käviskin tylsäks jos olis tässä iässä jo 'perillä' : ) Käsilläseisonta ilman seinää on niinku missio possiblena ja työn alla seuraavaksi. Olen alkanut viihtymään nurinpäin.

   Poista
 3. Ennen olin minäkin aika notkea,en tosin ihan sun luokkaasi, mutta nämä perhanan kilot...No ensi kuussa on aika endokrinologille niin katsotaan putoaako painoa sitten pois. En kyllä enään uskaltaisi tehdä mitään tuollaista.Äitiini oli sen sijaan supernotkea kuin sinäkin ja heitti aina kärrynpyörää tuosta vain...

  VastaaPoista