14.11.2014

Oudoimmat Kyssärit -Challenge

Iltalehti listasi oudoimmat työhaastatteluissa kysytyt kysymykset.  Luin listan ja yllätin itseni vastailemasta itselleni. Okei. Myönnän: Sain itseni kiinni myös ääneenhymyilystä. Okei okei! No ihan ääneenhihittelystä. Kotona ei ole muita kuin minä, yksin yskimässä ja niistämässä aivojani pellolle, joten kukaan ei ole hihittelyäni todistamassa. KysymysJos hihittelee yksiksensä tyhjässä talossa hauskalle jutulle, ovatko hihittely ja hauska juttu yhä totta? Tapahtuuko asioita, joilla ei ole todistajia? Joku työhaastattelija voisi kysyä myös tätä. Omalla kohdallani, tosin, haastattelu saattaisi venähtää ajasta iäisyyden puolelle...

Anyway. Jos haastattelussa kysyttäisiin Iltiksen listaamia kyssäreitä, olisin minäkin aivan erinomaisesti juttutuulella ja viettäisin mieluusti koko päivän kyseisellä toimistolla syntyjä syvimpiä haastattelijan kanssa puiden. Mutta töitä en saisi. Hakemukseni yli vedettäisiin henkselit viimeistään kohdassa yhdeksän. 


Siispä, question remains:

                      
(GoogleImages)


Alrightiiii, here we go...


1) Onko sinulla ongelmia Jumalan kanssa?

-Suhteeni kyseiseen Ukko Aineettomaan on muuttunut suhtkoht neutraaliksi kirkosta eroamiseni myötä. 'Jumala'-käsite on upotettuna elämäni ja maailmani taustaväriin kalemeleontin tavoin. Mahtuu se siellä olemaan. Kuin ei olisikaan. En ole ihan varma onko. Ei minulla ole ongelmia abtraktien käsitteiden kanssa.

2) Jos tulisimme luoksesi syömään, mitä valmistaisit meille?

-Pääruoaksi uunimunakasta, jonka osaan kokata maailmanparhaiten ja jota -harvinaista kyllä- tykkään myös tehdä. Kylkiäisiksi rehevän raikas ja pikantisti pulppuileva salaatti. Jälkiruoaksi sesonginmukaisin makuaromein höystetty juustokakku (Sesonginmukainen=Mitä alkoholikaapista löytyy. Tällä hetkellä mansikkalikööriä). Juomana El Tiempo-viini, koska se on halvinta.

3) Kuinka monta lehmää on Kanadassa?

-Neljätoista.

4) Mitä mietit istuessasi yksin autossa?

-Pitäisköhän viimeinkin ajaa se ajokortti (niin vois tarttua rattiin ja ajaa horisonttiin ja sen yli).

5) Pingviini kävelee ovesta sombrero päässään. Mitä hän sanoo ja miksi hän on täällä?

-"Howdy How! Pingu tuli taloon! Kasvihuoneilmiön viaton uhri ilmoittautuu!" 

Pingu on täällä, koska jäätiköt sulivat. Se sai ilokseen kuulla, että ihmisjäbien mielestä muutos on pelkästään hyvästä ja niin ollen kelas, että ihmisjäbät ottais sen myös ilolla vastaan. Se ryhtyi yhdeks meistä.

6) Miksi katukaivojen kannet ovat pyöreitä?

- Ne ovat alamaailmassa elävän hobittikansan sisäänkäyntejä.

7) Mikä keittiötarvike olisit?

- Lihanuija. Pitkäikäinen ikiesine ilman ylimääräisiä rimpsuja, rämpsyjä, nappeja ja nippeleitä. Ei irtoavia osia, sopii mihin tahansa hakkaukseen, jopa stressileluksi. Elää täydellä volyymillä itseään säätelemättä, pistää kaiken sileäks ja saa muut tarvikkeet putoamaan hyllyiltä yhdellä pöytääniskulla.

8) Ketkä kaksi julkkista valitsisit vanhemmiksesi?

-Tarviiks olla valmiiks pariskunta vai saanko parittaa? Okei, paritan.

Rose ja Jack.. EIKU! Sori. Siis Kate Winslet ja Leonardo Dicaprio. Olisin niin kaunis, että kuolisin peilikuvani edessä.

9) Mikä laulu kuvailee parhaiten työetiikkaasi?

-Apulanta: Armo

"Tätä hetkeä kartoin, tätä väistin, tätä niin pelkäsin."

10) Mitä aiot tehdä tänä iltana?

-Katsoa Weedsin kolmoskautta, juoda ystäväni reseptin mukaista  ihmeteetä (inkivääriä, sitruunaa ja hunajaa), kirjoittaa kolumnia ja lukea Tove Janssonin elämänkertaa, joka antaa inspiraatiota ja valaa uskoa siihen, että kun tekee kybällä sitä mitä rakastaa, ennemmin tai myöhemmin saa aikaan tuloksen.


Siinä se. TÄNKS, MATES! ; )

***   ***   ***


Haluan nyt ojentaa tämän, "Oudoimmat kyssärit -blogihaasteen" seuraaville bloggaajille: JaelNooraMaiju.


Mutta koska minusta tämä on ehdottomasti paras haaste ikinä, niin toivon, että pistätte tämän kiertoon ja jakoon ja levikkiin paitsi blogimaailmassa myös muualla somessa! Pannaan toisemme ajattelemaaaannnn ! ; )





5 kommenttia:

  1. Apua Maama,mitä mä keksin tuohon!

    VastaaPoista
  2. Hahahhahahahhahahh repesin! :D Mietin jo tätä lukiessa että mitä itse näihin vastaisin, ja repesin ihan ääneen nauramaan kun tajusin että olet haastanut myös meikäläisen! :D Muahhahhahahh.. Tästä te tää lähtee!

    VastaaPoista