3.2.2015

Faces of India


"India is not a nation, nor a country. 
It is a subcontinent of nationalities." 
-Muhammad Ali Jinnah ***   ***   ***

Jaipur: Rajasthan, India 

   

And then, there are the other face-classes.
Such as: The magnificent monkey-class.


 


* This monkey is now going to disappear from the Internet-Universe for the next four weeks or so as she shoots off to the city of Nashik to do some YOGAAAAA. The Ashram is a no-wifi-no-coffee-zone which means that this multi-addict will face super-hard times. If survives alive, she will most defo walk out as a zombie. So, watch out for a walking-dead-yogi in four weeks time ! 

Tää apina katoaa nyt Internet-Universumista kuukauden päiviksi ja lähtee Nashikin kaupunkiin joogaamaan ! Ashram on Ei-WIFI-Ei-Kahvi-Zone joten paljon mahdollista, että tämä addikti tulee ulos täyszombiena. Älkää siis peljästykö, jos kuukauden päästä eteenne ilmestyy Walking Dead-joogi! 
***   ***   ***

6 kommenttia:

 1. Mahtavan hienoa kuvamatskua, kertoo tosi paljon! Tuo viimeinen kuva sinusta Taj Mahalin edessä on aivan huippu!

  VastaaPoista
 2. Oh, ihanaa et sait kuvan parranajosta tienposkessa!! Toi oli musta niin huvittava ilmiö! Muutenki tuntu et tienvarsilla tapahtui koko elämä. Ja ihanasti noi kaikki vaatteiden värit välittyy tähän, se on upee kontrasti ku kaikkialla on niin harmaata ja ruskeeta ja sit noi VÄRIT ah.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihan hauska fenomena : D Kelasin jopa, että pitäis kokeilla, mutta jätin väliin. Just niin: Intian kadut on elämää tulvillaan. Ja kuolemaa(kin). Intian kaduilla koko elämän kirjo kirjaimellisesti.

   Jos jotain rakastan tässä maassa niin se on värit ja ruoka. Ah. :)

   Poista
 3. Mahtava kuvsarja,ja tuo vika kuva,huikea! Rentouttavaa joogaamista ystäväiseni.

  VastaaPoista